WereldTaxi Groningen - Zakelijk vervoer

Een overzicht van de zakelijke dienstverlening van WereldTaxi Groningen

Discretie, punctueel en servicegericht. Uw moet kosten wat het kost op tijd op uw zakelijke afspraak zijn. WereldTaxi Groningen begrijpt dit door concrete afspraken te maken over de geplande rit.

Dit is ook mogelijk voor het ontvangen van zakelijke relaties. Laat uw relaties vanaf het vliegveld Eelde of Schiphol brengen naar uw kantoor of hotel. Discreet, in stijl en zonder problemen. Wij zijn uw betrouwbare partner als het aankomt op zakelijk vervoer.

 

Voor relaties tot directieleden

Onze verlengde Mercedes-Benz limousine bevat ruimte voor 7 personen plus bagage. Maar, gaat het om meer personen of juist 1? Ook dat is geen probleem. De limo brengt uw zakelijke relatie of directieleden in stijl van A naar B. Daarbij verzekeren wij dat de gemaakte afspraak altijd gehaald wordt. Discreet, snel en bovendien voordelig. WereldTaxi is de ideale partner voor zakelijk vervoer.

Service van WereldTaxi Groningen

WereldTaxi Groningen is een begrip binnen de taxiwereld. Met een vriendelijke chauffeur een een hoog service gehalte weten wij elke rit prettig te maken. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Ervaar zelf hoe het is met WereldTaxi te rijden en geniet van comfortabele limousine zonder hier extra voor te hoeven betalen. Voordelig en snel, dat is wat wij u willen bieden. Met de mogelijkheid om te pinnen, contant te betalen of met credit card af te rekenen.

Welkom bij de fijnste taxi van Groningen, welkom bij WereldTaxi Groningen!

Vrijblijvend contact over de mogelijkheden?

Bel, facebook, mail of WhatsApp