WereldTaxi Groningen - Vakantievervoer

Laat u en uw gezin met bagage voordelig en comfortabel brengen

Heerlijk! Lekker op vakantie of een weekend helemaal weg van al dat gestress. Maakt het extra ontspannend met een geplande rit van en naar uw airport. Vanaf 175 euro brengen wij u vanaf uw voordeur naar de schuifdeuren van Schiphol. Een vliegende start van uw vakantie, of juist het heerlijke ontladen na die fijne vakantie, zorgeloos van te voren gepland.

Of het nou om Groninger Airport Eelde, TrafficPort Venlo, Lelystad Airport of Eindhoven Airport gaat, het maakt niet uit. Wij weten de weg en brengen u naar de voordeur.

Zonvakantie here we come!

Uw reis naar uw favoriete bestemming staat voorop. Al gaat u naar het mooie Kos op Griekenland, het warme Curaçao, het zonovergoten Canarische Eilanden in Spanje, of naar Torremolinos, Tenerife, Costa del Sol, het betoverende Egeïsche Kust in Turkije, het maakt ons niet uit, zolang wij u maar mogen brengen naar uw volgende halte. Een perfecte start van een heerlijke vakantie!

Service van WereldTaxi Groningen

WereldTaxi Groningen is een begrip binnen de taxiwereld. Met een vriendelijke chauffeur een een hoog service gehalte weten wij elke rit prettig te maken. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Wij staan voor service, voor uw beleving, voor uw plezier. WereldTaxi Groningen biedt daarom betaalbare Airport service. Een dienst wat u van en naar uw favoriete vliegveld brengt. Zonder die dure parkeerkosten, die vervelende stressmomenten en zonder zorgen. WereldTaxi biedt u dit alles, omdat wij vinden dat u zorgeloos op vakantie moet kunnen.

Vrijblijvend contact over de mogelijkheden?

Bel, facebook, mail of WhatsApp