WereldTaxi Groningen - Uitgaan & Stappen

Word veilig naar de stad of thuisgebracht

Weekend! Jeutje, daar zijn we wel aan toe. Ga jij ook vanavond de stad in? Even helemaal los gaan, ontstressen, feesten, gezellig met z'n allen de kroeg in? Wij staan klaar op de Grote Markt voor de terugweg! Onze verlengde Mercedez-Benz kan tot 7 personen thuisbrengen. En dat voor een supervoordelig tarief!

Gaat uw zoon of dochter de stad in, maar wilt u liever niet dat ze over straat gaan? Plan een rit bij WereldTaxi en laat uw kroost veilig en vertrouwd gebracht en gehaald worden. Wij zijn herkenbaar door onze verlengde Mercedes-Benz die tot 7 personen tegelijk kan vervoeren. En dat zonder extra kosten!

Met een groepje op pad? Geen probleem! Plan een rit en wij zorgen voor passend vervoer.

Drie Gezusters, Groote Griet, Kokomo's, &zo

Groningen is een studentenstad en staat bovenaan de lijst als het aankomt op uitgaansgelegenheden. Nergens anders in Nederland is het mogelijk om bijna elke dag tot diep-diep-diep in de nacht de stad in te gaan. Groningen staat bekend om haar lange openingstijden. Dit zorgt er wel voor dat soms de bussen niet meer of minder vaak rijden. Lastig! Helemaal als je net buiten de stad woont of niet met de fiets wilt. Daar biedt WereldTaxi een uitkomst.

Wij zijn voordelig, betrouwbaar en snel. De kortste route naar huis en voor een voordelig tarief. Vaak denken mensen dat een limousine duurder is dan een normale personenwagen. Bij WereldTaxi Groningen is dit niet het geval!

Service van WereldTaxi Groningen

WereldTaxi Groningen is een begrip binnen de taxiwereld. Met een vriendelijke chauffeur een een hoog service gehalte weten wij elke rit prettig te maken. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Wij onderscheiden ons door onze service. Zo kunt u bij onze taxi's gemakkelijk pinnen. Er is bijzonder veel ruimte voor uw tassen en ruime zitplaatsen voor 7 personen. Ervaar het zelf en plan een rit!

Vrijblijvend contact over de mogelijkheden?

Bel, facebook, mail of WhatsApp