WereldTaxi Groningen - Shoppen & beursbezoeken

Comfortabel naar populaire shopsteden of uw favoriete beurs

Lekker met uw gezin of vriendinnen naar de stad of Paddepoel? Of doe eens gek en plan een dagje shoppen in de binnenstad van Amsterdam, Lelystad of net over de grens! WereldTaxi Groningen biedt voordelig en comfortabel vervoer naar alle populaire shopsteden.

Elk jaar worden er talloze beurzen gehouden in de jaarbeurs in Utrecht en de Amsterdam Rai, van de huishoudbeurs, bouwbeurs, Fiets en wandelbeurs tot de Kamasutrabeurs of de nationale gezondheidsbeurs. De kans is groot dat u daar wel eens bent geweest of dit wil gaan doen. Alleen dat parkeren, dat is altijd zo'n gedoe. Bovendien ben je na een dag over de beurs lopen moe in de benen. Gelukkig biedt WereldTaxi daar een uitkomst. Ga lekker met de taxi!

Ziggo Dome, Jaarbeurs, Amsterdam Rai

Wist u dat de populaire beurzen meestal doordeweeks beginnen? In het weekend is het meestal een stuk drukker. Neem eens een dagje vrij en ga met vrienden of vriendinnen met WereldTaxi Groningen naar die interessante beurs! Even helemaal weg uit al die stress. Geen gedoe met parkeren, parkeergeld of zeulen van zware tassen in het openbaar vervoer. Heerlijk van en naar de voordeur.

Gaat u met een groepje? Wij kunnen tot 7 personen vervoeren in onze verlengde Mercedes-Benz. Bovendien kunnen wij iedereen los van elkaar ophalen en thuisbrengen. Zo hoeft u niet naar die verzamelplek of naar de volgende overstaplocatie. Simpel van A naar B, met een glimlach van uw vriendelijke chauffeur.

Service van WereldTaxi Groningen

WereldTaxi Groningen is een begrip binnen de taxiwereld. Met een vriendelijke chauffeur een een hoog service gehalte weten wij elke rit prettig te maken. Wij zijn flexibel en denken graag met u mee.

Wij onderscheiden ons door onze service. Zo kunt u bij onze taxi's gemakkelijk pinnen. Er is bijzonder veel ruimte voor uw tassen en ruime zitplaatsen voor 7 personen. Ervaar het zelf en plan een rit!

Vrijblijvend contact over de mogelijkheden?

Bel, facebook, mail of WhatsApp